Zwembaden assortiment

Ontdek duurzame kwaliteit en tijdloze schoonheid met ons assortiment van stalen en houten zwembaden. Of u nu kiest voor de stevige elegantie van staal of de warme uitstraling van hout, onze zwembaden bieden langdurig plezier en ontspanning in uw eigen achtertuin.

slider image
Stalen zwembaden

Stalen zwembaden

Subtitel

Ontdek de duurzame en betrouwbare stalen zwembaden van Interline. Met een stevige constructie en hoogwaardige materialen bieden onze stalen zwembaden jarenlang plezier en ontspanning. Eenvoudige montage en diverse formaten maken ze geschikt voor elke tuin. De stalen zwembaden kunnen zowel op- als ingebouwd worden. Geniet van verkoeling en waterpret met het vertrouwen van Interline kwaliteit.

Houten zwembaden


Ontdek de natuurlijke charme en duurzaamheid van de houten zwembaden van Interline . Met oog voor kwaliteit en design bieden onze houten zwembaden een unieke en rustieke uitstraling voor uw tuin. De houten zwembaden kunnen zowel op- als ingebouwd worden. Geniet van een verfrissende duik in het heldere water en creëer een ontspannende oase met de tijdloze schoonheid van onze houten zwembaden.

Houten zwembaden

Zwembadaccessoires

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige zwembadaccessoires van Interline, ontworpen om uw zwembadervaring te verbeteren. Met Interline zwembadaccessoires geniet u moeiteloos van een schoon, veilig en plezierig zwembad het hele seizoen door.

slider image
Reiniging

Reiniging

Houd uw zwembad sprankelend schoon met Interline zwembad reinigingsaccessoires. Van handige zwembadstofzuigers tot effectieve borstels, onze reinigingsproducten zorgen voor een moeiteloze onderhoudsroutine, zodat u meer tijd kunt besteden aan genieten in het kristalheldere water.

Filters en pompen

Filters en pompen

Verbeter de kwaliteit van uw zwembadwater met de betrouwbare filters en pompen van Interline. Onze hoogwaardige filtersystemen verwijderen vuil en bacteriën efficiënt, waardoor u kunt ontspannen in een hygiënisch zwembad, klaar voor plezier.

Zwembad verwarming

Verwarming

Geniet van uw zwembad, zelfs als de temperaturen dalen, dankzij de verwarmingsaccessoires van Interline. Onze efficiënte verwarmingsopties, zoals zonne-energie en warmtepompen, zorgen voor aangenaam warm water, zodat u het zwemseizoen kunt verlengen en comfortabel kunt zwemmen.

Zwembad afdekking

Afdekking

Bescherm uw zwembad tegen vuil, bladeren en verdamping met de praktische afdekkingsaccessoires van Interline. Onze duurzame zwembadafdekkingen, variërend van eenvoudige tot geavanceerde zomer- en winterafdekkingen, helpen u om de waterkwaliteit te behouden en onderhoudskosten te verminderen.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de antwoorden op veel gestelde vragen over zwembaden voor u op een rij gezet. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.