Stalen zwembaden assortiment

Ontdek duurzaamheid en stijl met de stalen zwembaden van Interline. Deze hoogwaardige zwembaden bieden eenvoudige installatie en jarenlang plezier voor het hele gezin.

slider image
Bonaire stalen zwembad

Bonaire

Subtitel

Met de Interline Bonaire zwembaden heeft u gegarandeerd veel zwemplezier tijdens de warme zomerse dagen. Naast het strakke design is de Bonaire ook leuk geprijsd, dat maakt deze zwembaden zo populair.

Een accessoirepakket is bij de prijs inbegrepen, bestaande uit een filterinstallatie met zelf aanzuigende pomp, Fiberclean, een liner, een skimmer, een ondertapijt, een afdekking, een inlaatfitting en een safety ladder!

​​​​​​​U hoeft alleen de zonnebrand zelf te regelen.

Century


Het Century zwembad van Interline is een luxe familiezwembad dat zowel op- als ingebouwd kan worden en dat functionaliteit combineert met betaalbaarheid. Met stevige metalen wanden en eenvoudige montage is dit zwembad perfect voor plezier en verkoeling tijdens hete zomers.

Century stalen zwembad
Diana stalen zwembad

Diana

Subtitel

Geniet van luxe en elegantie in uw eigen achtertuin met het Diana zwembad van Interline. Dit stijlvolle opzetzwembad biedt duurzaamheid en eenvoudige installatie. Ideaal voor ontspanning en vermaak voor het hele gezin tijdens warme zomerdagen.

Sunlake


Ervaar ultieme waterpret met het Sunlake zwembad van Interline. Dit fraai vormgegeven zwembad kan zowel op- als ingebouwd worden. Met zijn duurzame materialen en ruime afmetingen biedt het zwembad volop ruimte voor familieplezier en ontspanning.

Sunflake stalen zwembad

Zwembadaccessoires

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige zwembadaccessoires van Interline, ontworpen om uw zwembadervaring te verbeteren. Met Interline zwembadaccessoires geniet u moeiteloos van een schoon, veilig en plezierig zwembad het hele seizoen door.

slider image
Reiniging

Reiniging

Houd uw zwembad sprankelend schoon met Interline zwembad reinigingsaccessoires. Van handige zwembadstofzuigers tot effectieve borstels, onze reinigingsproducten zorgen voor een moeiteloze onderhoudsroutine, zodat u meer tijd kunt besteden aan genieten in het kristalheldere water.

Filters en pompen

Filters en pompen

Verbeter de kwaliteit van uw zwembadwater met de betrouwbare filters en pompen van Interline. Onze hoogwaardige filtersystemen verwijderen vuil en bacteriën efficiënt, waardoor u kunt ontspannen in een hygiënisch zwembad, klaar voor plezier.

Zwembad verwarming

Verwarming

Geniet van uw zwembad, zelfs als de temperaturen dalen, dankzij de verwarmingsaccessoires van Interline. Onze efficiënte verwarmingsopties, zoals zonne-energie en warmtepompen, zorgen voor aangenaam warm water, zodat u het zwemseizoen kunt verlengen en comfortabel kunt zwemmen.

Zwembad afdekking

Afdekking

Bescherm uw zwembad tegen vuil, bladeren en verdamping met de praktische afdekkingsaccessoires van Interline. Onze duurzame zwembadafdekkingen, variërend van eenvoudige tot geavanceerde zomer- en winterafdekkingen, helpen u om de waterkwaliteit te behouden en onderhoudskosten te verminderen.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de antwoorden op veel gestelde vragen over zwembaden voor u op een rij gezet. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.