Houten zwembaden assortiment

Met een Interline houten zwembad kiest u voor jarenlang zorgeloos zwemplezier. Want Interline heeft voor u niet alleen het beste “Nordic Pine” hout geselecteerd met klasse 4, maar ook een eenvoudig en sterk bouwsysteem.

slider image
Bali houten zwembad

Bali

Subtitel

Met een Interline Bali zwembad kiest u voor jarenlang zorgeloos zwemplezier. Want Interline heeft voor u niet alleen het beste “Nordic Pine” hout geselecteerd met klasse 4, maar ook een eenvoudig en sterk bouwsysteem. Hierdoor is het Interline Bali zwembad eenvoudig op te bouwen; het biedt u minstens 10 jaar zwemplezier.

​​​​​​​Het “Nordic Pine” hout van het zwembad Interline Bali staat bekend om zijn duurzaamheid (Klasse 4). Zelfs in een natte omgeving blijft deze houtsoort vele jaren in optimale conditie.

Java


De Interline Java zwembaden zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit met het beste “Nordic Pine” hout klasse 4. De zwembaden zijn eenvoudig op te bouwen en bieden u gegarandeerd jarenlang zwemplezier! Het “Nordic Pine” hout van de Interline houten zwembaden staat bekend om zijn duurzaamheid (Klasse 4). Zelfs in een natte omgeving blijft deze houtsoort vele jaren in optimale conditie.

Java houten zwembad
Sumatra houten zwembaden

Sumatra

Subtitel

Met een Interline Sumatra houten zwembad kiest u voor een langdurige periode van zorgeloos zwemgenot. Interline biedt u niet alleen het hoogwaardige "Nordic Pine" hout van klasse 4, maar ook een robuust en moeiteloos bouwsysteem. Hierdoor is het opbouwen van het Interline houten zwembad een moeiteloze taak en verzekert het u van minstens 10 jaar zwemplezier.

Zwembadaccessoires

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige zwembadaccessoires van Interline, ontworpen om uw zwembadervaring te verbeteren. Met Interline zwembadaccessoires geniet u moeiteloos van een schoon, veilig en plezierig zwembad het hele seizoen door.

slider image
Filterhuizen

Filterhuizen

De ideale oplossing voor de technische buitenruimte van uw zwembad. De zwembadtechniekoverkapping is van hoge kwaliteit, flexibiliteit en functioneel.

Filterhuizen

Hoekverbindingen

Geef uw zwembad een luxe afwerking met de Interline hoekverbindingen. De hoekverbindingen geven het bad extra stabiliteit en sterkte. 

Reiniging

Reiniging

Houd uw zwembad sprankelend schoon met Interline zwembad reinigingsaccessoires. Van handige zwembadstofzuigers tot effectieve borstels, onze reinigingsproducten zorgen voor een moeiteloze onderhoudsroutine, zodat u meer tijd kunt besteden aan genieten in het kristalheldere water.

Filters en pompen

Filters en pompen

Verbeter de kwaliteit van uw zwembadwater met de betrouwbare filters en pompen van Interline. Onze hoogwaardige filtersystemen verwijderen vuil en bacteriën efficiënt, waardoor u kunt ontspannen in een hygiënisch zwembad, klaar voor plezier.

Verwarming

Verwarming

Geniet van uw zwembad, zelfs als de temperaturen dalen, dankzij de verwarmingsaccessoires van Interline. Onze efficiënte verwarmingsopties, zoals zonne-energie en warmtepompen, zorgen voor aangenaam warm water, zodat u het zwemseizoen kunt verlengen en comfortabel kunt zwemmen.

Afdekking

Afdekking

Bescherm uw zwembad tegen vuil, bladeren en verdamping met de praktische afdekkingsaccessoires van Interline. Onze duurzame zwembadafdekkingen, variërend van eenvoudige tot geavanceerde zomer- en winterafdekkingen, helpen u om de waterkwaliteit te behouden en onderhoudskosten te verminderen.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de antwoorden op veel gestelde vragen over zwembaden voor u op een rij gezet. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.