Interline Ruby Infrarood

Wat is er fijner dan in de eigen omgeving te kunnen ontspannen en relaxen? In de Interline infraroodcabine ontsnapt u even aan de drukte van alledag, terwijl de weldadige warmte diep doordringt in uw lichaam. Ontdek de Interline Ruby infraroodcabine met zijn geavanceerde infraroodtechnologie, daarmee geniet u van een diepgaande, verjongende warmtetherapie. Dit zorgt voor diepe ontspanning en toevoer van nieuwe en positieve energie, waardoor uw algehele welzijn bevordert.

slider image
Unsplash

Heerlijk ontspannen

Weldadige warmte en goede temperatuurregeling 

Unsplash

Eigen muziek

Mp3 speler met geïntegreerde Bluetooth incl. speaker

Unsplash

Kleurrijk

7 Kleuren LED-verlichting aan de binnenzijde

Gemak van een Interline infraroodcabine

Dankzij het compacte formaat past de Interline Ruby infraroodcabine perfect in elke ruimte. Bovendien is de Interline Ruby infraroodcabine energiezuinig. Het is ontworpen om efficiënt te werken en heeft een laag stroomverbruik, waardoor u niet alleen kunt genieten van ontspanning, maar ook uw energieverbruik kunt beperken.

slider image
Controlepaneel Infraroodcabine

Hoe werkt een infraroodcabine?

Subtitel

Het gebruiksgemak van de Interline Ruby is opmerkelijk. Met een eenvoudig te bedienen digitaal bedieningspaneel kunt u de temperatuur, de duur van de sessie en de verlichting bedienen. Het bedieningspaneel bevat zelfs een Mp3 speler en geïntegreerde Bluetooth, inclusief speakers. Het is allemaal binnen handbereik, waardoor uw volledige controle hebt over uw ontspanningservaring. 

Gezondheidsvoordelen

Subtitel

Ontdek de talrijke gezondheidsvoordelen van de Interline Jade infraroodcabine:
​​​​​​​
- Diepe ontspanning: bevordert ontspanning
- Pijnverlichting: verlicht spier- en gewrichtspijn
- Verbeterde bloedsomploop
- Ontgifting: bevordert detoxificatie
- Stressvermindering: vermindert stressniveaus
- Verbeterde slaapkwaliteit: bevordert een gezonde huid
- Versterkt immuunsysteem: ondersteunt de immuun functie

Geniet van al deze gezondheidsvoordelen en transformeer uw welzijn met de Interline Jade infraroodcabine. Ervaar de helende kracht van infraroodtherapie in het comfort van uw eigen huis.

Unsplash
Canadees Hemlock

Canadees Hemlock

Subtitel

De infraroodcabine is gemaakt van Canadees Hemlock. Deze sterke, stabiele naaldhoutsoort komt uit het hoge noorden van Canada en heeft een fijne structuur zonder noesten. De houtsoort is in het bijzonder geschikt voor het gebruik in infraroodcabines doordat het zorgt voor een gelijkmatige warmteafgifte.

Bekijk de instructievideo’s

Veelgestelde vragen

Wij hebben de antwoorden op veel gestelde vragen over infraroodcabines voor u op een rij gezet. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.