Sauna assortiment

Ontspan en geniet met onze Interline Sauna's. Verwen uzelf met een luxe wellnesservaring in eigen huis. Ontdek onze prachtig ontworpen sauna's, gemaakt van hoogwaardige materialen voor ultiem comfort. Bestel nu en ervaar pure ontspanning in weldadige warmte bij u thuis.

slider image
Interline Royal Deluxe Sauna

Interline Royal Deluxe Sauna

Subtitel

De Interline Royal Deluxe sauna is een moderne design sauna. De sauna heeft dankzij het glazen front een open en licht karakter. De binnenzijdes zijn afgewerkt met Abachi hout en de buitenzijdes met Thermo Hemlock.

Interline Royal Deluxe Sauna Combi


De Interline Royal Deluxe sauna combi is een moderne design sauna met infrarood gecombineerd. De sauna heeft dankzij het glazen front een open en licht karakter. De binnenzijdes zijn afgewerkt met Abachi hout en de buitenzijdes met Thermo Hemlock.

Interline Royal Deluxe Sauna Combi

Saunageuren

Interline saunageur is een geurolie die de wellnessbeleving van uw sauna nóg verder verhoogt. Interline saunaolie is in verschillende geuren verkrijgbaar.

slider image

Sauna-accessoires

Accessoires nodig in uw sauna?

slider image

Veelgestelde vragen

Wij hebben de antwoorden op veel gestelde over sauna's vragen voor u op een rij gezet. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.