Interline Jade Infrarood

Maak kennis met de Interline Jade infraroodcabine: uw weg naar ultieme ontspanning. De Interline Jade infraroodcabine combineert moderne technologie met een prachtig design, en biedt een oase van rust. Maar wat de Interline Jade infraroodcabine echt bijzonder maakt, is de geavanceerde infraroodtechnologie. Dankzij de premium Jade verwarmingspanelen geniet u van een diepgaande, verjongende warmtetherapie. De Jade verwarmingspanelen stralen een zachte en gelijkmatige warmte uit die uw lichaam van binnenuit verwarmt, spieren ontspant, spanning verlicht en algeheel welzijn bevordert.

slider image
Unsplash

Heerlijk ontspannen

Weldadige warmte en goede temperatuurregeling 

Unsplash

Eigen muziek

Mp3 speler met geïntegreerde Bluetooth incl. speaker

Unsplash

Kleurrijk

7 Kleuren LED-verlichting aan de binnenzijde

Gemak van een Interline infraroodcabine

Dankzij het compacte formaat past de Interline Jade infraroodcabine perfect in elke ruimte. Bovendien is de Interline Jade infraroodcabine energiezuinig. Het is ontworpen om efficiënt te werken en heeft een laag stroomverbruik, waardoor u niet alleen kunt genieten van ontspanning, maar ook uw energieverbruik kunt beperken. Gewoon plaatsnemen, de gewenste instellingen selecteren en genieten van de weldadige warmte en ontspanning.

slider image
Regelpaneel infraroodcabine

Hoe werkt een infraroodcabine?

Subtitel

Het gebruiksgemak van de Interline Jade is opmerkelijk. Met een eenvoudig te bedienen digitaal bedieningspaneel kunt u de temperatuur, de duur van de sessie en de verlichting bedienen. Het bedieningspaneel bevat zelfs een Mp3 speler en geïntegreerde Bluetooth, inclusief speakers. Het is allemaal binnen handbereik, waardoor uw volledige controle hebt over uw ontspanningservaring. De Jade infraroodcabine onderscheidt zich door de vernieuwde stralers met instelbare warmte-intensiteit van 0%, 25%, 50%, 75% en 100%.

Gezondheidsvoordelen


Ontdek de talrijke gezondheidsvoordelen van de Interline Jade infraroodcabine:
- Diepe ontspanning: bevordert ontspanning
- Pijnverlichting: verlicht spier- en gewrichtspijn
- Verbeterde bloedsomploop
- Ontgifting: bevordert detoxificatie
- Stressvermindering: vermindert stressniveaus
- Verbeterde slaapkwaliteit: bevordert een gezonde huid
- Versterkt immuunsysteem: ondersteunt de immuun functie

​​​​​​​Geniet van al deze gezondheidsvoordelen en transformeer uw welzijn met de Interline Jade infraroodcabine. Ervaar de helende kracht van infraroodtherapie in het comfort van uw eigen huis.

Infraroodcabine
Canadees Hemlock

Canadees Hemlock

Subtitel

De infraroodcabine bestaat uit Canadees Hemlock. Dit robuuste en stabiele naaldhout is afkomstig uit het verre noorden van Canada en kenmerkt zich door een fijne structuur zonder knoesten. Vanwege deze eigenschappen is dit hout bijzonder geschikt voor gebruik in infraroodcabines, omdat het zorgt voor een gelijkmatige afgifte van warmte.

Bekijk de instructievideo’s

Veelgestelde vragen

Wij hebben de antwoorden op veel gestelde vragen over infraroodcabines voor u op een rij gezet. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.